(y för vädret! ♥

I dag var jag först i skolan, då vi först kollade på film, karate kid och den var faktiskt bra! Så fick vi glass och ballerinakex. Sen hade vi so och då gjorde vi verkligen ingeting! Så åt vi, och sen biologi och kemi, då var vi ute sen kollade vi typ på blommor? Sen blev det hem till julia och då gick vi till kjosken och åt glass, och där träffade vi bland annat Mathilda. Så gick vi hem till julia och åt och sen gick vi på picnik på julias tomt ;) Så spelade vi kubb och skrattade! Sen så gick vi till bulten och var där. Nu är jag hemma och har ätit vattenmelon och om tio minuter blir det big brother! ♥

Tre veckor, fyra dagar! ♥

I dag kör jag på röda shorts och ett vitt linne, för det ska bli fint väder! Så nu om någon minut så drar jag till skolan, vilket kommer vara ganska slapp, hoppas jag! Sen efter blir det till julia, med hannah och vad vi hittar på vet man aldrig. .


The sun is back! ♥

Nu är jag hemma från skolan och den var mycket rolig! På sy-slöjde var det en massa skratt och sen hade vi inte bad utan gympa och då kollade jag bara. Så åt vi och det var pannkakor. Så på svenskan spelade vi brändboll och det var riktgit varmt, för smart som man är hade man långa svarta byxor. På engelskan så gjorde vi stad, sjö, land och det var också roligt, men det blev lite drygt. . Så nu ska jag ut i det fina vädret och så ska jag äta och sen kolla i hm katalogen ♥ Sen vid kvart i fem blir det till fotbollen :)


Godmorgon! ♥

Då är det måndag igen och jag måste gå till skolan vilket inte lockar idag! så har vi bad också, så jag behöver inte sminka mig nu och det känns skönt, faktiskt! ;) Så tror jag att detta blir en ganska slapp dag, för vi har sy-slöj, bad och sen på svenska och engelskan så ska vi bara ''leka'' typ. Tror vi skulle spela brännboll och lite sånt. :)

| linne JC | svart ''linne'' HM | byxor gina tricot |

Home! ♥

I dag är det ju morsdag, så jag kan ju börja med att säga grattis till min mamma! ♥ Vi kom iaf hem från göreborg för en och helv timmer sen och det har varit riktgit rolgti, har skrattat så jag grätt. . Vi har spelat en massa kort som alltid! och så har vi varit på mediamarkt, där jag köpte ett stativ till kameran, sen i har vi bakat tråta till mammorna och så gav vi min mamma en kompakt kamera i lila, och lite annat. Så nu kollar jag på big brother och det är spännande kan man säga! I morgon blir det till skolan som vanligt, men bara i tre dagar!

snack om stressigt! ♥

Hejsan! I dag gick jag upp vid halv nio och åt frukost och så, sen har jag duschat och gjort vid mig och packat och det tog en himskas tid! Fick ta bort allt sminket en gång och göra om det, så nu har jag jätte ont i mina ögon, lyckat! Iaf så ska vi köra om typ fem minuter och så blir det till göteborg och träffa en massa trevligt folk! Så vi ses i morgon kväll. Ha det bra! ♥Hur kan du vara så blind? ♥

önskar du såg det som jag gjorde, du måste ju ändå förstå lite av det andra.

Nu är jag hemma efter en hel dag med julia Nilsson. Började ju med skolan som gick fort. Sen hem till julia och där gjorde vi inte så mycket, vi lyssnade på  musik och dansade och så åt vi, sen gick vi till affären och köpte en massa gott! Sen till julia igen. Vid sju mötte vi mathilda och cyklade till ♥-sjön och där var det grill, och brändboll och annat sånt roligt. Var mycket roligt, men det blev lite blöt och så i slutet. . Så efter det cyklade vi till julia och sen kom mina föräldrar och hämtade mig ;)

Fredags morgon! ♥

Jaa, då var jag upp och ska gå till skolan snart. Efter skolan ska jag hem till Juila och vi ska köpa choklad och banan mm för sen ikväll blir det grillning vid hjärtasjön med bulten ;D Och det känns verkligen bra med fredag också !

Snart kaffe! ♥

Hello! Nu är jag hemma från bulten och där var det väldigt segt i dag, vet inte riktigt var alla människor var. Fast det var ju en del som var och paddlade. Iaf så ska jag dricka kaffe nu, och antagligen äta av dem kakorna vi har, dem är super duper goa! Sen om 20 minuter så blir det ju kolla på bb :D


lyssna på denna! ♥
snacka om att man blir rörd. Hans flickvän har varit med i en bilolyka och legat i kåma, och så trodde dem på sjukhuset att hon aldrig skulle vakna, så dem tänkte stänga av maskinerna, men det tillät inte han och en vecka senare vaknade hon. Hon har som ni kan se svårt att gå och så, men ändå! tänk, om han hade lysnat på dem på sjukhuset, då hade han inte hatt någon fru nu. .

Torsdag! ♥

Nu är jag hemma från skolan och den var inta alls så seg idag, var ganska varmt med? Hade först matte, sen skolansval, sen hemkunskap och sist idrott och då körde vi fotboll och det var roligt! Så nu så kollar jag lite på tv och ska nog äta ;)

Rubrik! ♥

Hejsan där! Nu har jag tid att lägga in. .  Dagen började med skola som var ganska så jätte seg, Så tog jag bussen hem och det gick snabbt idag! Så äta och lite så, så åkte jag till träningen och det var jätte jobbigt, verkligen! Så åkte jag hem och duschade och åt, sen åkte vi till byn och handlade lite och sen till annie och dem, och så kollade vi på hunden, och det är verkligen gullig! Sen nu har jag kommit hem och kollar på big brother ;) ovandligt, jag vet!

At home! ♥

Nu har jag kommit hem och jag är trött i hela kroppen, fick ju gå upp kl halv åtta och sen åkte vi ju då till växjö. Och som sagt var vi trött att vi gick nästan upp i den rulltrappan som går neråt och så hälsade jag på typ alla skyltdockor. Sen åt vi på mc och sen tvp en och halv timme efter så fikade vi på millas, mysigt! Sen tog vi tåget hem!  Tack för i dag fina flicka! ♥Köpte:
ett vitt linne
ett par röda shorts
en  brun tröja
cykelbyxor
3 st trosor
en svart tjock tröja!

Kollar på film! <3

Nu sitter jag och hannah och kollar på film, och gottar oss men chips, kakor och godis! Innan idag har jag ju tränat och så glömde jag att ta anndra skor med mig så jag fick gå på sock hit, Sen är har vi ätit och kollar på en massa sjuka videos, så har vi såklart också tagit kort, ute.
I morgon ska vi ju till växjö med en hel dag shopping;) längtar <3
kärlek till bilden ! <3

my day! ♥

Skolan gick ganska snabbt i dag, men man blir bara tröttare och tröttare på den! Sen har jag ätit nu och så ska jag iväg och tränna och sen ska jag till Hannah och sova över ♥ Så har vi ju studiedag i morgon och då ska vi till växjö! Gott! ♥

Mimmie & Hannah dag! ♥

När vi kom till mimmie så tog vi lite kort ut i det fina vädret och sen åt vi grillat. Sen efter ett tag så åkte vi till ubbasjön och badade och tog fler kort! och det var riktigt varmt i vattnet, jag var i kanske fem minuter i sträck utan att frysa ;o Sen började det mulra lite så då gick vi hem hit och drack varm choklad och kollade lite på skåneresan innan hannahs pappa kom och hämtade dem. Sen har jag kollat på mästarens mästare och nu big brother :D Imorgon är det skolan. .  fast det är nog inte så drygt i och med att det är studidag på tisdag :)
Men nu ska jag äta/fika , ha det bra! ♥

lite billder från i dag, och det kommer nog fler på hannahs blogg :D

I'm going! ♥

Nu har jag ätit lite och så nu åker jag till mimme, där hannah också är och så ska vi grilla och bada och sånt annat mys ;) Ha det så bra och njut av vädret ;D  puss! ♥

| linne Jc | shorts ? |

I'm keep dreaming! ♥

I dag har jag varit ute i solen och steekt lite, så läste jag lite tidningar med, sen nu så kollar jag på reprisen på kvällen är din. Innan det så gjorde jag inte så mycket, har bara vakna och ätit frukost. Sen i dag så vet jag inte vad jag ska göra, är sugen på att bada, men det är ju lite tråkigt att bada själv. .  :D haha!


I'm waiting! ♥


Nu har ingela precis åkt hem och hon har varit här sen ett kanske, och vi har ätit och pratat och fikat och så har jag visat min presenter och kort, osv. Sen nu har Stina och Anders kört och köpt godis som jag väntar otoligt på ;D Så skulle ju jorden gå under med, men jag måste har missat det för jag lever ju. HAHA! tänk vad en liten gubbe kan lura halv världen, det fanns ju de som trodde på det på riktigt. .

His is there, not far away! ♥

godmorgon!
I dag är det lördag och jag vaknade kl halv nio. .
och så har jag ätit frukost, och nu så ska jag kolla
på en massa kläder, finns ju en del jag vill ha!
Eller så ska jag kolla på wizardz vs. angels.
Annars så ska ingela i stan komma i dag för hon
missade konfirmationen, så ska vi fika osv.

Bonjour tout le monde! ♥

I dag har jag ju haft både fysik och franska prov, och fyskien gick hyfsat, mycket bättre än vad jag trodde. Men franskan var värre, tror det är sämsta någonsin! Men iaf så hade vi matte med imellan och spelade vi på datorena och det var alldeles för svårt för mig och hannah ;) haha . Men iaf så efter vi hade ätit hade vi musik, då jag spelade bas och sen hem hit. Så nu funderar jag på att kolla på något, känner att jag riktigt trött. Så åkte Carina hem idag med, hon flickan från tyskland som bott här hela veckan så vi ska äta middag och så.

chaio! ♥

Konfirmationspresenterna! ♥

Tre armband
två par öronhände
en ring
fyra halsband
en tavla
ett fat
en knyplad nyckelring
och så pengar såkalart.
massa tråk. . .

Nu sitter jag här och gör min förbanade franskan! Jag Hatar det, så mutade jag mig själv innan med både choklad och chips! Men nu har jag verkligen trötnat så funderar på att äta och sen åka till bulten. Så har vi fysik prov imorgon med men det orkar jag inte nu. Skolan i dag gick fort och det var inte jätte dryg och sen åte jag bussen hem. Men ska äta nu. puss! :*

Snart match! ♥

Då var man hemma från skolan som inte tog så långt tid som igår ;) Skolan gick ganska fort, men jag är riktigt trött på den nu! Men iaf så äter jag nu och sen vid fem är det samling till match mot hässleholm! Ett lycka till kanske?
Sen blir det hem och plugga, har nämligen två porv på fredag, både franska och fysik. . -.-
Men ha det så bra! ♥

HAHA! det ser ut som jag inte har något hår, men vet ni? jag har toffs(a)

true friends! ♥

Skolan i dag började tråkigt men sen skrattde vi till det ;) hehe Så slutade vi ju halv tre i dag och då fick jag vänta och sen fick jag åka buss så jag var hemma halv fem. . -.- snacka om segt, skulle gärna tänka mig en privat chafför! Iaf så har jag ätit lite nu och så nu så måste jag skirva på en uppsatas vi har tills imorgon. .
Så ikväll så blir det till bulten med julliet! ♥

vackra blommor som jag fick i helgen :D

Tisdags morgon! ♥

Jag kom på att jag glömde lägga in i går, jag hade nog för mycket att göra. Skolan var iaf slapp och sen kom jag hem och så pluggade jag lite och sen åt jag, så tränande jag och det var mycket Bölt , det rann av mig när jag satte min i bilen. Sen på kvällen så pluggade jag lite till, vi har nämligen en massa läxor! Men iaf så ska jag till skolan nu och det ser ut som det inte blir så fint väder i dag heller. . Just det har ju en massa presenter från konfirmationen, men dem får ni se en dag som jag har tid, så kanske på fredag eller något.
Ha det bra! ♥

Trött! -.-

Nu är det måndag morgon och det käns aldrig bra! Orkar verkligen inte till skolan idag!, men iaf så har vi bad och det kom jag på precis efter jag hade sminkar mig, såklart! Fast jag funderar på att ta bort det nu så jag slippper det sen. . Iaf kom flickan i går, och hon har precis åkte med mamma till hennes jobb. Men nu får jag packa min badkläder.
Ha det bra! ♥

Vi var ju hos fotografen för ett tag sedan, med kusinerna. Och detta blev resultatet :)

(y


Hejsan där, nu är jag tillbaka och min helg har varit toppen! jag har fått en massa smycken och en massa blommor, och så klart en massa pengar. TACK alla iaf! ♥
Sen i dag har jag varit hos fotografen och så har jag spelat match och vi vann med 3-1 , bra jobbat tjejer! Sen nu har jag precis ätit och sen nu i kväll kommer en tysk flicka som ska bo här tills på fredag, spänande!
Men nu får jag nog ta tag i mitt liv och göra min läxor, har ju en del!

Heaven is a wonderful place!♥


En dag kvar! ♥

Denna dagen gick ganska snabbt, skolan var lite seg men men, Efter skolan så åkte jag hem och sen gjorde jag tårta vilket tog en himla tid! Så han jag inte äta heller, men sen kom några gäster och så åkte jag till konffan och det var ganska segt jaao! Sen efter det blev det bulten i en halv timme. Så åkte jag hem och nu sitter jag här men min kusiner runt mig :D I morgon så ska jag konfimera mig och det känns rikgtigt bra! ♥
Men ni får ha det så bra så ses vi på söndag! :)

Fredag :) ♥

Jag han inte lägga in i går, men jag var ju i skolan och sen konffa och sen bulten och sen konffa och sen bulten och sen bigbrother. haha! I dag iaf så är det fredag vilket känns riktgit bra, plus att det är bara en dag kvar nu, iiiih jag längtar (a) Men nu ska jag nog snart pallra mig till skolan! ha det bra! ♥

Torsdag! ♥

Nu har jag gjort mig klar och i dag blir det först skolan, där vi har idrottsprov. Sen efter skolan ska jag på uppsamlings hit bara för jag missade en halv timme en gång. .  så arg kan man bli! Men iaf så ska jag nog hem imellan, sen vi sex till åtta ska jag upp till kyrkan igen. Sen är jag hemma igen vid halv nio.

Det var min dag, ha det bra! ♥

solen steker & jag ska träna ♥

Just som rubriken säger så ska jag träna i dag, och det börja kvart i fem. Innan i dag har det varit skola och den gick väldigt snbbt för att vara onsdag och den segast dagen av alla. Så har rekton och dem bestämt att man måste vara inne på lektionerna, så himla trögt! Iaf så åkte jag bussen och sen nu sitter jag och äter.
När jag kommer hem från fotbollen ska jag så klart duscha men sen ska jag till ubbabodaskola och duka till konfirmationen :D nice det ni!
Ha det bra ♥

|linne Jc | koffta gina tricot | shorts, vet inte|

Sommar värme! ♥

Nu har jag kommit hem från skolan som gick snabbt i dag. Satt ute på bilden och det var riktigt varmt♥ Sen åkte jag bussen hem och där var det också riktigt varmt vilket inte var lika gillat! Iaf så är jag hemma nu och fundera på att äta något, börja bli hungrig. Sen ikväll kl 6-8 ska vi till konffan...

|byxsdress HM |

M å n d a g s k v ä l l ! ♥

Nu har jag precit bakat änu flera tårtbottna så nu är alla fyra klara. Innan det var det ju fotboll och där hade vi ingen tränare så vi fick träna oss själva och det var mycket roligt! Sen nu så ska jag drika kaffe och sen kolla bigbrother.
Var ju ute och tog kort innan i dag, och det känns verkligen sommrigt! ♥


snabbis! ♥

Nu ska jag åka till träningen vilken sekund som helsst så detta får bli snabbt.
I dag var det ju då skola och den gick väldigt fort faktiskt. Efter skolan åkte jag hem och bakade en av de fyra tårtorna jag ska göra till konffan. Sen åt jag och så gick jag ut i det fina vädret och tog lite kort som ni får se i kväll. Men nu måste jag åka, ha det bra!Big brother! ♥

Nu sitter jag här och kollar på big brother och jag hoppas verkligen på att katarina åker ut! I morgon blir det skola och så träning. Känns som det var ett tag sen man var i skolan. Men nu börjaar det, ha det bra! ♥ snygging jaao!

Fotboll nästan hela dagen! ♥

I dag gick jag upp redan kl 7 och sammlades till match kl 8 . Så åkte vi till köpingebro, utanför ysta och så spelade vi i det jätte fina vädret och det gick inte alls bra, kom hem med en förlust, ett rött kort och ett gult. . Hahah Iaf så stannade vi på mc på vägen hem och sen när jag kom hem satte jag mig lite i solen på en filt och åt jordgubbar♥ och så skrev jag lite på bokreseptionen. Sen nu så kollade jag lite på gammla kort och sen nu så måste jag städa mitt rum. Måste ju göra det innan konffan och jag ska typ inte vara hemma någon kväll på hela veckan:s

Äntligen klar!

Hejdär, i dag har jag gjort lite allt möjlig, jag har bakat en prov tårta till konffan och sen säljt korv med fotbollen, gått lite, haha och så har jag skrivit klart min fantasy och så ätit en massa gott! Sen kollade jag på det programet med martin stenmark , och dem fick typ träffa justin beiber och såna bara helt plötsligt, haha iaf så nu ska vi snart drika kaffe och så smaka på prov tårtan och jag hoppas på att det är super god, annars måste jag komma på en annan . . I morgon ska jag upp kl sju, för sen ska jag spela match lite utanför ysta och dem ska vi ta!
Har iaf lite bilder från innan och efter jag klippt mig, vad tycks?
haha såg att jag inte hade tagit så bra bilder, plus att jag har ju inter gjort vid håret på bilderna, menmen
Före:

Efter:

möckelsnäs dag 4 och 5 ♥

Nu har jag kommit hem efter en jätte lång dag, började med att gå upp tio i sex och sen åka till praon och vara där till halv ett och det var inet så mycket att göra där i dag! Iaf så åkte vi hem till lönsboda och där klippte jag mig och sen också slingade mig. När jag var nästan klar kom hannah och skulle göra sitt hår och det tog en massa tid, men vikkan skrattade också åt oss en del . . Haha Så gick vi hem till Julia och sen till hannah och äta tacos och så var det fullt ös med musik men sen blev det lite slött och det slutade med att hannah somnade. . 
Kom på att jag inte skrivit sen i går men det var ju prao och sen kalas :D
Godnatt! godnatt! ♥


snugging! haha, mina serveringskläder iaf.

möckelsnäs dag 3 ♥

Denna dagen har gått ganska snabbt, jag har gjort typ samma saker som i går och det var faktisk roligt! Jag har också fått ett prelemenärt sommar jobb, haha och om ni undrar så var det rena turen! Iaf så kommer det typ 125 gäster till lunchen i morgon, som vi ska servera på typ en timme. . haha men hoppas på att vi är många ``personalare´´! Efter praon så har jag gjort vofflor och så ätit dem. Sen har jag också drukit kaffe för kanske stjätte gången i dag! Sen har jag läst ut mon bok och så har jag nog bestämt matta till mitt rum och så bestämt tårta och frisyr till konfirmationen som det bara är en och en halv vecka kvar till. Haha, har ni fått med allt i ert intresseblock nu. . Så i morgon efter praon ska jag till mormor för hon fyller år♥
Ha det bra, och godnatt i förväg! :*

möckelsnäs dag 2 ♥

Som rubriken säger så har jag varit på prao i dag också, det ska jag iofs vara hela veckan. Men vi gjorde nästan samma saker som i går fast med nya rätter och människor, var bl.a med en flicka som kommer från lönsboda, coolt jag vet (h) Iaf så var det en rolig dag men mycket walkning så nu har jag riktigt ont i mina fötter! Så ska nog hitta någon på bulten som kan massage dem, för dit ska jag i kväll, jag ska bara äta först och sen tror jag skjutsen går. Hoppas på trevligt folk. Hoppas ni har haft det lika bra som jag! ♥


Södra Hoka! ♥


och så min byxdress som jag köpte i fredags ;)

möckelsnäs dag 1 ♥

I dag har vi ju våran första prao och det har varit toppen! (y  Jag har tat imot beställningar dukat en massa, dukat av bord städat lite och lite annat! Så åt vi och det var skaldjurs soppa, alltså räkor, två sortes fisk, musslor, potatis morötter och lite annat sånt, gottgott! Så är typ hälten av alla som jobbar där tyska eller hollendare så det blir en del engelska, och det är super lätta fatta och tänka men inte sen när man ska säga något för då tar det stop ,hahah!
Men nu ska jag ner och äta, ha det bra! ♥

sova! ♥

Nu har jag kommit hem fråm konffalägtet som har varit mycket roligt! Men jag blev så trött att jag har sovit i en och halv timme nu- Haha och jag orkat inte lägga in alla bilder i dag, så det bli någon annan dag. Sen i morgon blir det prau på möckelsnäs, så då måste man upp tidigt! Ha det bra! ♥

RSS 2.0